Sergio Ramos kom igen till Real Madrids

Sergio Ramos kom igen till Real Madrids räddning när de skakade en dramatisk 3-2 seger över Deportivo La Coruña för att stanna sex poäng klart överst i La Liga och sätta ett klubbrekord 35 matcher obesegrade.
Ramos, skytten till Real 90: e minuters utjämningsmatcher förra veckan mot Barcelona, ​​ledde i Toni Kroos hörn i den tredje minutens stopptid för att slutföra en fantastisk vändning efter att den tidigare Real-framåt Joselu hotat att unravel den oslagade loppet.
Joselu slog två gånger på två minuter för att avbryta Alvaro Morats fantastiska andra halvlek i 63: e minuten och gav Deportivo en chock 2-1 ledning i 65: e genom att knacka i ett lågt kors Köp fotbollströjor från Florin Andone.
Mariano Díaz gjorde sitt första ligamål för att nivåera i 88: e och behålla den obesegrade rinnan, men ännu en gång hade Ramos det sista säget.
Zinedine Zidane, som vilade flera spelare, däribland Cristiano Ronaldo och Karim Benzema, var också utan Gareth Bale, som har en fotledskada – bara andra gången sedan Wales fortsatte med att Real har varit utan någon av deras berömda slagkraft för en liga spel.
Mittfältaren Luka Modric var också vilad och Real kämpade för att styra en första halvlek, vilket såg Deportivo Celso Borges slog posten och Realas Colombia-spelmästare James Rodríguez spurnerade en härlig chans att ta fram hemmalaget.
Morata öppnade poängen med ett underbart krökt skott Köp fotbollströjor från utsidan, men Joselu, hans gamla strejkpartner i Reals reservteam, satte snabbt Deportivo-nivå genom att kapitalisera efter att Casemiro hade tagits bort av Andone.
Andone spelade en viktig roll i Joselus andra mål, och nippade ner till höger på en räknare och skar bollen tillbaka för anfallaren att slå genom benen på Keylor Navas.
Billiga Fotbollströjor vände sig till Dominica framåt Mariano från bänken för att få sin sida ur trubbel och hans spelning gav sig av när den 23-årige skrattigt knackade i utjämningen från axeln.

Den obevekade löpningen levde fortfarande, men Real var inte nöjd med dragningen – minst av alla Ramos, som igen visade sin förvånansvärda rubrikförmåga och förmåga att rädda lagets hud.